(ФОТО) Велес, секоја чест

Целото ѓубре покрај Велешкото езеро беше во корпите за отпадоци

Прочитај повеќе

Градот ќе го чисти Клинички центар

Ќе се исчисти ли конечно Клиничкиот центар?

Прочитај повеќе

До 2050 година пола свет ќе користи струја од обновливи извори на енергија

Ветерниците ќе владеат во 2050 година

Прочитај повеќе

Не, не почнала Кока Кола да расте на дрво

За жал не почнала Кока Кола да расте на дрво

Прочитај повеќе

Триатлонците го освоија Белград

Иако постои само година и пол, клубот за триатлон „Триоџи Рејсинг“ бележи големи успеси на домашните и на регионалните натпревари

Прочитај повеќе