Вести што го содржат тагот Павле

PLAY OF THE DAY: Проектилот „Павле“ - ВИДЕО

Најдобриот потег на натпреварот меѓу Е. Пелистер и Нексе е потпишан од Павле Атанасијевиќ

Прочитај повеќе

Атанасијевиќ: Деби, прв гол, неописиво чувство

Во репрезентацијата на Македонија имаше и светли точки

Прочитај повеќе

Павле во Е. Пелистер до 2026

Уште еден играч на битолскиот тим потпиша нов повеќегодишен договор

Прочитај повеќе