Вести што го содржат тагот Готфридсон

Келце спрема понуда за Готфридсон

Шведски ракометен новинар тврди дека Полјаците ќе му дадат 10.000 евра поголема плата

Прочитај повеќе

„Пука“ љубовта меѓу Готфридсон и Флензбург

Има договор до 2025, но...

Прочитај повеќе

Готфридсон добива богати понуди, Флензбург на мака

Најмалку три клуба се подготвени да го откупат договорот на шведскиот ас од Флензбург

Прочитај повеќе