Вести што го содржат тагот Секели

Е. Пелистер најде замена за Секели

Е. Пелистер ангажираше голман што треба да биде подобро решение за следната сезона

Прочитај повеќе

Секели го „спаси“ првенството

Голманот на Еурофарм Пелистер имаше клучна улога во победата на Унгарија

Прочитај повеќе