Вести што го содржат тагот Нож

Пранди се враќа на терен

Доби шест убоди со нож за време на новогодишната ноќ

Прочитај повеќе

Пранди излезе од болница, за две недели на терен

Десет дена откако беше избоден со нож

Прочитај повеќе

Елохим Пранди избоден со нож!

Страшни информации стигнаа од Франција

Прочитај повеќе