Вести што го содржат тагот Анди Шмит

Кил со овации го испрати Анди Шмит

Бекот на РНЛ беше главната ѕвезда во Кил

Прочитај повеќе

Анди Шмит го откри својот нов клуб

Швајцарската легенда ќе игра во својата земја

Прочитај повеќе