Вести што го содржат тагот Колстад

Првата валјд карта е за ...

Со голема веројатност дека ќе погодиме, предвидуваме која екипа ќе добие валјд карта за Европа следната сезона

Прочитај повеќе

Колкава е платата на Сагосен

Колстад во најмала рака ќе ја израмни платата што Сандерс Сагосен ја добива во Кил

Прочитај повеќе

Уште две нови имиња во дрим тимот Колстад

Норвешкиот клуб би требало да доведе уште двајца нови ракометари

Прочитај повеќе

Закажана промоција на Сагосен во Колстад

Новиот мега проект во Норвешка прв пат во недела ќе излезе во јавност

Прочитај повеќе

Сагосен: Не знам, ништо не сум решил

Колстад е сериозен во намерата да направи силен тим, Кил оправдано стравува за својот суперстар

Прочитај повеќе