Вести што го содржат тагот Каденас

Каденас ќе работи и на 70 години

Маноло Каденас ќе потпише нов договор

Прочитај повеќе

АРГЕНТИНА: Рaкометниот Меси и наследството на Каденас

Со кого ќе си имаме работа на СП - Аргентина

Прочитај повеќе

Аргентина заврши со Кадењас

Шпанскиот тренер замина од кормилото на Аргентина

Прочитај повеќе