Вести што го содржат тагот Симонет

Симонет: Вака, ни на сон нема да ја победиме Македонија

Аргентинскиот ас разочаран од премиерниот натпревар и восиокиот пораз

Прочитај повеќе

Монпеље без повредените Симонет и Скубе

Аргентинскиот ас и словенечкиот плејмејкер нема да играат повради повреди

Прочитај повеќе

АРГЕНТИНА: Рaкометниот Меси и наследството на Каденас

Со кого ќе си имаме работа на СП - Аргентина

Прочитај повеќе

Последен меч на Симонет за Аргентина

Најстариот од браќата Симонет го игра последниот меч за репрезентацијата

Прочитај повеќе