Вести што го содржат тагот Гидсел

Крај на сезоната за Матијас Гидсел!

Страдаше вкрстениот лигамент на коленото

Прочитај повеќе

Фрлија во „оган“ дете, се издигна ѕвезда

Кој е најдобриот играч на првенството? Од Египет преку Токио до Будимпешта, едно име се издвојува над сите

Прочитај повеќе

Флензбург го бара Гидсел! Итно!

По слабиот старт, се бара нов мотор во тимот

Прочитај повеќе

Матијас Гидсел се сели во Бундес лига

Нов клуб за големата данска ѕвезда

Прочитај повеќе

Гидсел потпиша нов договор

Данскиот супер талент, нема да ја менува средината

Прочитај повеќе