Вести што го содржат тагот Тренинзи

Македонија во строги услови до патот за Дебрецен

Македонскиот тим по нови строги правила ќе се подготвува за Дебрецен

Прочитај повеќе

Металург престана со тренинзи!

Играчите на Металург нема веќе да тренираат и играат

Прочитај повеќе

Весиќ ги построи аеродромци

Прв тренинг на Аеродром со новиот тренер

Прочитај повеќе