Вести што го содржат тагот Негативен

Mитревски негативен, чека дозвола од ЕХФ!

Македонскиот репрезентативен голман би можел брзо да се приклучи на националниот тим

Прочитај повеќе

Стрезовски е негативен, ЗРТМ продолжува со работа

Претседателот на ЗРТМ е Ковид негативен

Прочитај повеќе