Вести што го содржат тагот Ковид

Вардар во изолација, одложен мечот со ПСЖ

Вардар 1961 нема да патува за Париз туку ќе мора во изолација

Прочитај повеќе

Вардар не полета за Париз!

Вардар не отпатува за Париз. Средбата од ЛШ ќе биде одложена

Прочитај повеќе

Мешков Брест доброволно во карантин

Белорусите ја користат паузата за да се заштитат и рехабилитираат

Прочитај повеќе

Колумбија во карантин, нема турнир „Последна надеж“?

Колумбија е во карантин, нема да игра на „Последна надеж“

Прочитај повеќе

Нишки „Чаир“ повторно Ковид болница

Нишката сала повторно ќе биде болница

Прочитај повеќе