Вести што го содржат тагот Книга

Миркуловски ја промовираше „Пенал за финале“

Марко Миркуловски ја промовираше својата прва книга

Прочитај повеќе

Пуштена во продажба автобиографијата на Лазаров

Автобиографијата на најдобриот македонски ракометар, достапна за јавноста

Прочитај повеќе

Лазаров ја објави својата автобиографија

Кирил Лазаров го прераскажа својот живот од поинаков агол

Прочитај повеќе

Даре Кондев ја откри и ТАА љубов

19 годиниот ракометар на Металург и по 20 часови дневно работеше на својот таен проект и вчера ја промовираше својата прва книга

Прочитај повеќе

Поранешен селектор на Македонија издаде книга

Нова книга и продолжување на 10 годишниот проект „Handball4all“ ја пополнија корона празнината во работата на познатиот тренер

Прочитај повеќе