Вести што го содржат тагот Хорват

Хорват: Да го вратиме Металург каде што му е место

Обострано е задоволството од постигнатиот договор на релација Металург - Златко Хорват

Прочитај повеќе

Легенда на Загреб потпиша за Металург

Крилото на ППД Загреб, потпиша договор со македонскиот клуб

Прочитај повеќе