Вести што го содржат тагот Вујин

Вујин во Сегед, Кун место Житњиков

Што стоело зад одлуката на Вујин да си замине од Скопје

Прочитај повеќе

Марко Вујин си замина од Вардар

Српскиот бек си заминал од клубот

Прочитај повеќе

Спортинг најде замена за Марко Вујин

Марко Вујин дојде во Вардар, а Спортинг замената ја најде во Германија

Прочитај повеќе

Двајца се симнаа од радарот на Вардар

Двајца ракометари што можеа да дојдат во Скопје, си најдоа нови клубови

Прочитај повеќе

Марко Вујин си оди од Спортинг

Уште еден десен бек станува слободен играч

Прочитај повеќе