Вести што го содржат тагот Мартинс

Mартинс во Вардар, дали е (не)возможна мисија?

Порто нема намера да го ослбоди централниот бек што го бара Вардар

Прочитај повеќе

Вардар се засилува со бек од Порто

Португалец треба да биде замената за Сташ Скубе во Вардар

Прочитај повеќе