Вести што го содржат тагот Канкараш

Еден од странците, заминува од Металург

Едно од странските засилувања на Металург, сезоната ќе ја заврши во друг клуб

Прочитај повеќе

Стигнаа Канкараш и Рниќ, не губеле време изгледаат фит

Две странски засилувања веќе пристигнаа во „Автокоманда“

Прочитај повеќе

Металург донесе засилување од Мешков Брест

Второ големо засилување доаѓа во „Автокоманда“

Прочитај повеќе

Црногорскиот пивот си оди од Мешков

Црногорскиот пивот си оди од Белорусија

Прочитај повеќе