Вести што го содржат тагот Балиќ

Хорват остана селектор на Хрватска

УО немало, но се состанал тим што е „позвучен“ од УО

Прочитај повеќе

Ивано Балиќ во стручниот тим на Хрватска

Засилување за клупата на Хрватска

Прочитај повеќе

БЛИЦ ВИДЕО: Ивано Балиќ vs Никола Карабатиќ

Блиц од минатото: „Бакнежот“ меѓу Ивано Балиќ и Никола Карабатиќ

Прочитај повеќе