Вести што го содржат тагот Вирус

Десет ракометарки на Вац позитивни на Ковид 19

На почетокот се изгледаше добро, но...

Прочитај повеќе

Прва корона жртва во македонскиот ракомет

Корона ја зема првата жртва во македонскиот спорт

Прочитај повеќе

Карабатиќ: Како во сценарио за апокалипса

Најпознатиот ракометар за корона вирус

Прочитај повеќе