Вести што го содржат тагот Адемар

Ништо од Гедбан во Адемар, сега Катар е на ред

Премногу барања поставил катарскиот голман за трансфер во Адемар

Прочитај повеќе

И Гедбан (ќе) си оди веднаш?

Претседателот на Адемар откри дека желба им е веднаш да го решат трансферот

Прочитај повеќе