Вести што го содржат тагот Е. Пелистер

Голем триумф за Е. Пелистер 2

Нови големи бодови за екипата на Е. Пелистер 2. Тинекс Пролет со минус седум си оди од Битола

Прочитај повеќе

Први домашни бодови за Е. Пелистер

Први бодови за Е. Пелистер, вториот битолски клуб со празни раце

Прочитај повеќе

Мешков повторно пресилен за Е. Пелистер

Немаше чудо, нема Ф4 за битолчани

Прочитај повеќе

Мешков без четворица доаѓа во Битола

Белорусите имаат проблеми, но и широк ростер на играчи

Прочитај повеќе

E. Пелистер се вакцинираше пред стартот на сезоната

Потег за поздравување на битолскиот клуб

Прочитај повеќе