Вести што го содржат тагот Милетиќ

КОЛУМНА: Замисли живот и играј, играј, играј...

Младен Милетиќ, уредникот во хрватскиот Вечерњи лист, има нова колумна за g-sport.mk

Прочитај повеќе

КОЛУМНА: Слабите карти на Лино Червар

Колумна на Младен Милетиќ (Вечерњи Лист)

Прочитај повеќе