Вести што го содржат тагот Стара Пазова

Македонија поразена на првата контрола

Србија беше убедлива на првиот контролен меч во С. Пазова

Прочитај повеќе

Савевски одбра тим за дуелите со Србија

Љубомир Савевски одбра тим за контролните натпревари со Србија

Прочитај повеќе

Дарко Станиќ гостин на Металург во Србија

Познато лице на тренингот на ракометарите од „Автокоманда“

Прочитај повеќе

Одработен последниот тренинг, на ред е Кувајт

Завршија тренинзите, на ред е првата контрола

Прочитај повеќе