Вести што го содржат тагот Канаје

Динар на помош во Монпеље

Поранешниот селектор на Франција ќе му помага на Патрис Канаје во Монпеље

Прочитај повеќе

Mонпеље 30 години со ист тренер!

Францускиот клуб го продолжи договорот со тренерот што досега има одработено 25,5 сезони

Прочитај повеќе