Вести што го содржат тагот Договори

Уште двајца продолжија со Охрид

Охрид продолжи со комплетирањето на екипата, потпишани договори со уште двајца ракометари

Прочитај повеќе

Maнасков и Даниловски верни на Охрид

Двајца многу важни играчи потпишаа за Охрид

Прочитај повеќе

Барса ќе ги части легендите со „Ф4“

Три играчи на Барса добија нови, неочекувани договори

Прочитај повеќе

Заминаа Крпеж, Насименто, Ерд ги распродаде ѕвездите

Сите играчи добија „слободно“, дел од нив веќе потпишаа за други клубови

Прочитај повеќе

Аларов и Џонов верни на Пролет

Скопскиот клуб потпиша договори со уште двајца ракометари

Прочитај повеќе