Вести што го содржат тагот Десен бек

Аеродром доведе нов десен бек

Аеродромци се засилија на позицијата десен бек

Прочитај повеќе

Удар за Германија: Само еден десен бек остана способен да игра на ЕП

Три десни бека отпаднаа од комбинација за настап на ЕП од редовите на Германија

Прочитај повеќе

Онифриенко го пропушта ЕП 2020!

Украина без својот најпознат играч во Виена

Прочитај повеќе