Вести што го содржат тагот Темелковски

Лембанов ќе продолжи да го води Т. Пролет

Нема да има нова промена на клупата на скопскиот тим

Прочитај повеќе

Струга остана без тренер и без засилувања

Илија Темелковски веќе не ја води Струга, а нема да има ниту странски засилувања

Прочитај повеќе