Вести што го содржат тагот ЕП Плажа

Руска ракометарка се удави на ЕП на плажа

Трагедија го одбележа крајот на ЕП во ракомет на плажа

Прочитај повеќе

ЕП РАКОМЕТ НА ПЛАЖА: Не им се погоди песокот и на ракометарите

И машкиот тим не се прослави на првиот натпревар во ЕП на плажа

Прочитај повеќе

ЕП РАКОМЕТ НА ПЛАЖА: Ракометарките заглавија во песокот

Македонија загуби и се посрамоти на стартот на ЕП ракомет на плажа

Прочитај повеќе