Вести што го содржат тагот Ваучер

Ќе остане ли Вардар 1961 без ваучер?

Вардар 1961 е нов правен субјект и како тако не исполнува услови за да добие ваучер

Прочитај повеќе

МОЈСО: Струга ќе застане на нозе

Добри вести за клубот од крајбрежјето

Прочитај повеќе

Стигнаа новите ваучери: Кој клуб каков ваучер доби во 2020?

Кој клуб колкав ваучер доби во 2020 година?

Прочитај повеќе

Помина ваучерот за прволигашите

Прволигашите следнава недела ќе добијат ваучери

Прочитај повеќе

Прволигашите објавија прекин на првенството

Клубовите од Прва лига ракомет, решија да го прекинат првенството

Прочитај повеќе