Вести што го содржат тагот Сервас

Келце спрема понуда за Готфридсон

Шведски ракометен новинар тврди дека Полјаците ќе му дадат 10.000 евра поголема плата

Прочитај повеќе

Сервас: Ме насмеаја со Карачиќ во Вардар

Претседателот на Келце, Бертус Сервас, ја објаснуваше состојбата во својот клуб

Прочитај повеќе

Kелце се откажа од вардарецот Шишкарев

Полскиот клуб замена за Блаж Јанц ќе бара во ЕУ

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНО: Циндриќ во Барса, Скубе пак на преговори!

Циндриќ е играч на Барса, Сервас се пофали и го покажа договорот. И го врати Сташ Скубе на преговори

Прочитај повеќе