Вести што го содржат тагот Пенал

ВИДЕО: Пенал што ќе се јавува во кошмарите

Украинецот Роман Чичикало шутираше пенал во рулет серијата. Шутираше, хм.

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Загубија зошто „заборави“ да изведе пенал

Момент што ретко се гледа на ракометните терени

Прочитај повеќе

Беше ли пенал? Што коментираа норвешките стручњаци

Македонските арбитри и доделија седмерец на Шпанија во последната секунда

Прочитај повеќе

БЛИЦ ВИДЕО: Вујо застана да брани пенал

Лут на судиите, Веселин Вујовиќ застана да го брани пеналот на средбата со Германија

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Пенал мајсторија каква што ретко се гледа

Подобар ракометен потег денеска нема да видите

Прочитај повеќе