Вести што го содржат тагот Џомба

Џомба уште две години во Вардар

Конечно, една убава вест од црвено-црниот табор

Прочитај повеќе

Георгиевски: Ќе се обидат со нешто ново, но ќе бидеме спремни

Ќе се обидат со поинаква тактика, но спремни сме

Прочитај повеќе

ГЕОРГИЕВСКИ: Машкиот ракомет излегува од сенката на женскиот

Македонија и Романија утре ги одмеруваат силите во Скопје

Прочитај повеќе

Георгиевски: Знаеме како е на ЕП, имаме шанса за добар резултат

Репрезентативното крило верува дека Македонија може да дојде до добар резултат на ЕП Унгарија и Словачка

Прочитај повеќе

Џомба: Не би играл нa СП, нo ако треба тука сум!

Македонија не е дел од СП, но се подготвува за можен расплет што ќе ја испрати во Каиро

Прочитај повеќе