Вести што го содржат тагот Џомба

Џомба се спрема за последниот танц

Маркантното крило наскоро ќе ја заврши репрезентативната кариера

Прочитај повеќе

Џомба уште две години во Вардар

Конечно, една убава вест од црвено-црниот табор

Прочитај повеќе

Георгиевски: Ќе се обидат со нешто ново, но ќе бидеме спремни

Ќе се обидат со поинаква тактика, но спремни сме

Прочитај повеќе

ГЕОРГИЕВСКИ: Машкиот ракомет излегува од сенката на женскиот

Македонија и Романија утре ги одмеруваат силите во Скопје

Прочитај повеќе

Георгиевски: Знаеме како е на ЕП, имаме шанса за добар резултат

Репрезентативното крило верува дека Македонија може да дојде до добар резултат на ЕП Унгарија и Словачка

Прочитај повеќе