Вести што го содржат тагот Пролетер

Рниќ го презема Пролетер

Легендата на ЈУ ракометот е нов тренер на екипата од Зрењанин

Прочитај повеќе

ТУРНИР СТРУГА: Бутел подобар од Пролетер

Бутел запиша победа над српскиот тим

Прочитај повеќе

Струга тргна победнички, падна Пролетер

Струга го изненади Пролетер на отворањето на турнирот

Прочитај повеќе

Печен вол и тон пиво за Супер лига

Да се знае кога Пролетер се вратил во Супер лигата

Прочитај повеќе