Вести што го содржат тагот Трастарсон

Келце спреми замена за Карачиќ

Келце долгорочно го „врза“ Исланѓанецот

Прочитај повеќе

Келце го купи исландскиот супер талент

Исландската ѕвезда ќе се пресли во Полска

Прочитај повеќе

Келце купува супер-талент

Исландскиот ас тренирал со полскиот шампион

Прочитај повеќе

Трастарсон е повреден, го пропушта 1/8 финалето?

Најдобриот исландски играч не беше во составот против Германија

Прочитај повеќе

Исланд доаѓа со Трастарсон во Скопје

Најдобриот исландски играч доаѓа на СП во Македонија

Прочитај повеќе