Вести што го содржат тагот Аердром

ПРВА ЛИГА: Аеродром рутински со Ринија

Одгран првиот меч од претпоследниот турнир во Прва лига

Прочитај повеќе

Аеродром го збриша Борец, Скопје 2020 на максимум

Одиграни два меча од викенд турнирите во Прва лига

Прочитај повеќе

Аеродром доведе нов десен бек

Аеродромци се засилија на позицијата десен бек

Прочитај повеќе

Три месеци суспензија за тепачите од Ринија

Казнети актерите за инцидентот во Чаир

Прочитај повеќе