Вести што го содржат тагот Rebecca

Дружење со ракометарите пред големата пресметка

Ракометарите беа гости на „Ребека накит“, партнер на РФМ

Прочитај повеќе

​Ден за фотографии, автограми и дружба со македонските ракометари

Ребека накит, новиот партнер на македонскиот ракомет ги поканува љубителите на убаво парче накит и фановите на ракометот на заедничко дружење!

Прочитај повеќе