Вести што го содржат тагот Сагосен

Кил во Скопје без Сагосен и Вајнхолд

Двете ѕвезди на Кил нема да бидат дел од утрешниот натпревар

Прочитај повеќе

Кил без Сагосен и Вајнхолд на дербито

Остануваат проблемите за Кил пред најважниот меч во Бундес лигата

Прочитај повеќе

Ѕвездите на Кил се Ковид позитивни, не доаѓаат во Скопје?

Сандер Сагосен и Штефан Вајнхолд и покрај тоа што се вакцинирани се позитивни на Ковид 19

Прочитај повеќе

Сагосен: Не знам, ништо не сум решил

Колстад е сериозен во намерата да направи силен тим, Кил оправдано стравува за својот суперстар

Прочитај повеќе

Сагосен пред заминување од Кил, Берге се извинуваше на јавноста

Во Норвешка се подготвува проект сличен на тој во данскиот Алборг

Прочитај повеќе