Вести што го содржат тагот Сагосен

Кил најде замена за Сагосен

Шведски ас ќе игра на местотот на Сандер Сагосен во Кил

Прочитај повеќе

Ќе игра на СП, само ако е 100% спремен

Сандер Сагосен ќе се трка со времето, но тешко дека ќе го гледаме на СП

Прочитај повеќе

Сагосен на нова операција, СП е тешко достижно

Сандер Сагосен мора на нова операција

Прочитај повеќе

Сагосен опериран, црното сценарио потврдено

Нема да игра ракомет до крајот на годината

Прочитај повеќе

Сагосен го пропушта и СП 2023!

Шест до осум месеци е паузата што докторот на Кил ја предвидува за норвешкиот ас Сандер Сагосен

Прочитај повеќе