Вести што го содржат тагот Разделба

Се разделија Парондо и Египет

Со завршувањето на СП, заврши и љубовта меѓу Парондо и Египет

Прочитај повеќе

Се разделија Египет и Парондо!

По три години минати на кормилото на египетскиот состав, Гарсија Парондо заминува од клупата

Прочитај повеќе

Се разделија Вујо и Вардар!

Веселин Вујовиќ веќе не е тренер на Вардар

Прочитај повеќе

Голден Арт и КЛ7 официјално се разделија

Голден Арт и КЛ7 официјално се разделија

Прочитај повеќе

Се разделија Мешков и Каденас

Љубов со краток рок

Прочитај повеќе