Вести што го содржат тагот Бјарте Мирхол

Мирхол е дефинитивно аут од ЕП!

Норвешката ракометна легенда нема да игра на домашното ЕП

Прочитај повеќе

Три ѕвезди продолжија договори

Тројца познати ракометари се договорија за продолжување на соработката со своите екипи

Прочитај повеќе