Вести што го содржат тагот Страновски

ПИк Сегед на шопинг во Загреб

Унгарците се заинтересирани за левото крило на хрватската репрезентација

Прочитај повеќе

Место во пензија - во ПИК Сегед

ПИК Сегед најде замена за повредениот Сигурмансон

Прочитај повеќе

Трансфери: Дорошчук, Страновски...

Преглед на последните трансфери во Европа

Прочитај повеќе

Татран на пат да стане аматерски клуб

Татран Прешов можеби ја игра последната сезона во која имаше резултатски амбиции

Прочитај повеќе