Вести што го содржат тагот Одлуки

ЕХФ ја заврши сезоната и сега на „сите“ им е крив

А кое е за вас идеалното сценарио?

Прочитај повеќе

Утре ќе биде крај на Европската сезона!

ЕХФ утре ќе ги соопшти одлуките и начинот на кој ќе ја заврши Евро-сезоната 2019-2020

Прочитај повеќе

Се спрема терен за укинување на „седум на шест“

ЕХФ испрати писмо до сите федерации и клубови што учествуваат во Европските Купови

Прочитај повеќе