Вести што го содржат тагот Состанок

Во сабота е закажано Собранието на РФМ

Највисокиот орган на РФМ ќе има состанок во сабота

Прочитај повеќе

УО на РФМ: Промени во млади категории, 10 играчи во записник, помалку групи...

Состанок на УО на Ракометната федерација на Македонија

Прочитај повеќе

Србите се собраа, се скараа и се растурија

Ако се уште се прашувате зошто Србија има врвни играчи, а нема ни клубови ни репрезентација

Прочитај повеќе

ОФИЦИЈАЛНО: Нема шампион, проширена Супер лига...

УО на РФМ дененска одржа онлајн состанок

Прочитај повеќе

ИХФ „избегна“ дискусија за Вајлд Карта

Советот на ИХФ одржа состанок, но не на темата што сакаме да ја слушнеме

Прочитај повеќе