Вести што го содржат тагот избор на селектор

Составена комисија за избор на селектор

Познат составот на тричлената комисија за избор на селектор

Прочитај повеќе

Ни треба селектор, но каков? Македонец? Странец?

Македонија наскоро треба да избере нов селектор на машката репрезентација

Прочитај повеќе