Вести што го содржат тагот Патрик Винцек

Винцек откажа настап на СП Египет 2021!

Кил ја поздрави одлуката на репрезентативниот пикер

Прочитај повеќе

Немир кај Германците, се повреди Винцек

Германија без првиот пивот на контролите во Хрватска

Прочитај повеќе

ВИДЕО: Зошто Винцек го викаат касап?

Магнус Род против Патрик Винцек

Прочитај повеќе

Винцек: Полски зборувам само по две пива

Пивотот на Германија своевремено имал понуда да игра за Полска

Прочитај повеќе

Уште еден Винцек на сцена

Помладиот Винцек направи поместување во кариерата

Прочитај повеќе