Вести што го содржат тагот Африка

Африка има нов клупски шампион

Новиот шампион доведе тренер од Шпанија но доведе и капиталец од Катар

Прочитај повеќе

Eвропа се затвора, може ли тоа да влијае на СП 2021?

Омикрон одново ги мобилизира сите заштитни механизми. Тоа може да се одрази на мундијалот во Шпанија

Прочитај повеќе

Алжир ќе се самоуништи

Алжир е спремен да го бојкотира Африканскиот шампионат

Прочитај повеќе

Тунис заработи долга суспензија

Тунис е казнет за инцидентот во финалето на Африканското првенство

Прочитај повеќе

Летаа предмети по новиот шампион на Африка

Египет победи среде Тунис, тоа не можеше да мине без инцидент

Прочитај повеќе