Вести што го содржат тагот Стари

Исланд остарен ќе оди на ЕП

Исланд трендот на помладување го однесе во обратна насока, остарен ќе настапи на ЕП

Прочитај повеќе

KОМЕНТАР: Ни треба малку поинаков пристап

Погрешна ли е стратегијата или преголеми и нереални ни се очекувањата?

Прочитај повеќе