Вести што го содржат тагот Кокшаров

Koкшаров поднесе оставка

Директорот на Вардар остана ги загуби двете тренерски места

Прочитај повеќе

Шишкарев повреден ќе патува на ЕП

Крилото на Вардар има проблем со коленото

Прочитај повеќе

Кокшаров избриша еден вардарец од „зборнаја“

Кокшаров избриша еден вардарец од листата на патници за ЕП

Прочитај повеќе

Кокшаров е преодно решение на клупата на Вардар

Јас сум изнудено и привремено решение - Едуард Кокшаров

Прочитај повеќе

Кокшаров е нов тренер на Вардар

Давид Писонеро од денеска е на позиција асистент тренер

Прочитај повеќе